Maatwerkinstallaties
Storing melden? T0228 - 562 300

Beveiligingssysteem

Braas Elektro is gespecialiseerd in het aanleggen van een betrouwbaar beveiligingssysteem bij zowel bedrijven, kantoren als voor woningen in Noord Holland. Deze beveiligingssystemen voor huisbeveiliging, inbraakbeveiliging of een bewakingscamera, voldoen aan de richtlijnen en veiligheidseisen die aan deze systemen gesteld worden.

beveiligingssysteem VOOR BEDRIJFSPANDEN

Uw bedrijfspand, kantoor, opslagruimte en goederen kunnen in sommige gevallen veiligheidsrisico's oplopen, indien deze niet beveiligd zijn tegen diefstal of brand. Daarnaast zullen er diverse klanten, bezoekers en leveranciers binnenkomen. Heeft u daar zelf alle kijk op? Vaak is dit niet het geval. Voor de veiligheid van uw medewerkers, u zelf en uw omgeving, is het verstandig om een goed beveiligingssysteem aan te laten leggen. Bijvoorbeeld door middel van camerabewaking.

Braas Elektro weet alles van beveiligingssystemen, alarmsystemen en brandbeveiliging voor particulieren en bedrijven.

Beveiligingssysteem voor huisbeveiliging

Samen met u bekijken wij welk beveiligingssysteem het beste past bij uw wensen en de manier hoe u uzelf, uw gezin en uw eigendommen wilt beveiligen. Dit kan bijvoorbeeld een alarmsysteem zijn voor inbraakbeveiliging als u inbrekers en ongewenste bezoekers buiten de deur wilt houden. Braas Elektro heeft hiervoor diverse beveiligingssystemen die wij zelf leveren en installeren.

Op het gebied van beveiliging denken wij als adviseur graag met u mee. Desgewenst kunnen wij een beveiligingsplan voor u opzetten met de beveiligingsmiddelen die u nodig vindt of die wij specifiek voor uw bedrijf of woning adviseren.

Levering, montage, service en onderhoud van beveiligingssystemen

Naast de levering en montage van beveiligingssystemen, bieden wij u hiervoor ook de periodieke service en onderhoud aan. Zo weet u zeker dat uw beveiligingssysteem altijd goed werkt. Samen met Braas Elektro is uw bedrijf of huis veilig tegen ongewenste indringers, brand en alle mogelijke calamiteiten die u liever buitensluit.

Welk beveiligingssysteem heeft u nodig?

Om uw woning, kantoorpand of bedrijf op diverse punten veiliger te maken, leveren wij de volgende beveiligingssystemen:

Beveiligingssysteem aanvragen?

Wilt u meer informatie over het beste beveiligingssysteem voor uw woning, kantoor of pand? Vraag naar de mogelijkheden dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken.

"U wilt toch ook het beste beveiligingssysteem voor uw huis of bedrijf"

Weissensee
Weissensee

Dit jaar heeft team Braas weer op de Weissensee de alternatieve elfstedentocht voltooid!

3D Impressies
3D Impressies

Bij architectenbureau B+B hebben wij twee 3D impressies van het kantoor gemaakt. Op deze manier kreeg het bureau een goede indruk welke armaturen goed in...

Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf

Wist je dat: Braas al jaren een erkend leerbedrijf is. Braas heeft al veel succesvolle elektromonteurs een zetje in de rug mogen geven voor de...