Maatwerkinstallaties
Storing melden? T0228 - 562 300

Beveiligingssysteem

Braas Elektro is gespecialiseerd in het aanleggen van een betrouwbaar beveiligingssysteem bij zowel bedrijven, kantoren als voor woningen in Noord Holland. Deze beveiligingssystemen voor huisbeveiliging, inbraakbeveiliging of een bewakingscamera, voldoen aan de richtlijnen en veiligheidseisen die aan deze systemen gesteld worden.

beveiligingssysteem VOOR BEDRIJFSPANDEN

Uw bedrijfspand, kantoor, opslagruimte en goederen kunnen in sommige gevallen veiligheidsrisico's oplopen, indien deze niet beveiligd zijn tegen diefstal of brand. Daarnaast zullen er diverse klanten, bezoekers en leveranciers binnenkomen. Heeft u daar zelf alle kijk op? Vaak is dit niet het geval. Voor de veiligheid van uw medewerkers, u zelf en uw omgeving, is het verstandig om een goed beveiligingssysteem aan te laten leggen. Bijvoorbeeld door middel van camerabewaking.

Braas Elektro weet alles van beveiligingssystemen, alarmsystemen en brandbeveiliging voor particulieren en bedrijven.

Beveiligingssysteem voor huisbeveiliging

Samen met u bekijken wij welk beveiligingssysteem het beste past bij uw wensen en de manier hoe u uzelf, uw gezin en uw eigendommen wilt beveiligen. Dit kan bijvoorbeeld een alarmsysteem zijn voor inbraakbeveiliging als u inbrekers en ongewenste bezoekers buiten de deur wilt houden. Braas Elektro heeft hiervoor diverse beveiligingssystemen die wij zelf leveren en installeren.

Op het gebied van beveiliging denken wij als adviseur graag met u mee. Desgewenst kunnen wij een beveiligingsplan voor u opzetten met de beveiligingsmiddelen die u nodig vindt of die wij specifiek voor uw bedrijf of woning adviseren.

Levering, montage, service en onderhoud van beveiligingssystemen

Naast de levering en montage van beveiligingssystemen, bieden wij u hiervoor ook de periodieke service en onderhoud aan. Zo weet u zeker dat uw beveiligingssysteem altijd goed werkt. Samen met Braas Elektro is uw bedrijf of huis veilig tegen ongewenste indringers, brand en alle mogelijke calamiteiten die u liever buitensluit.

Welk beveiligingssysteem heeft u nodig?

Om uw woning, kantoorpand of bedrijf op diverse punten veiliger te maken, leveren wij de volgende beveiligingssystemen:

Beveiligingssysteem aanvragen?

Wilt u meer informatie over het beste beveiligingssysteem voor uw woning, kantoor of pand? Vraag naar de mogelijkheden dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken.

"U wilt toch ook het beste beveiligingssysteem voor uw huis of bedrijf"

Neem direct contact met ons op!
Braas Elektro 35 Jaar
Braas Elektro 35 Jaar

Braas bestaat 35 jaar en dat vieren wij!! Vrijdag 28 juli zijn we met z'n allen erop uit gegaan voor een dikke 24-uur vermaak, eten...

Peter jubileum 30 jaar!
Peter jubileum 30 jaar!

Onze gewaardeerde collega Peter Ravenek is vandaag 30 jaar in dienst! Vanmorgen de dag gestart met taart!