Maatwerkinstallaties
Storing melden? T0228 - 562 300

Brandmeldinstallatie voor brandbeveiliging

Braas Elektro is gespecialiseerd in het aanleggen van een goede brandmeldinstallatie voor de brandbeveiliging van uw woning, bedrijfspand, kantoor of terrein. Met ons brandbeveiligings- systeem kunt u de veiligheid van uzelf, uw gezin of medewerkers waarborgen wij een branduitbraak. Wij leveren brandbeveiliging door heel Noord Holland.

Brandbeveiliging: is dat nou echt nodig?

Brandbeveiliging is bedoeld om een beginnende brand in een vroeg stadium te kunnen signaleren, zodat u uzelf en uw gezin in veiligheid kunt brengen en eventuele brandschade mogelijk beperkt blijft. Natuurlijk is brandpreventie ook belangrijk voor bedrijfspanden, kantoren en opslagruimtes. U moet er toch niet aan denken dat daar brand uitbreekt en de brandweer veel te laat komt. Daarom geeft Braas Elektro u graag het juiste advies voor brandpreventie en brandbeveiliging.

Brandmeldinstallatie installeren

Als expert op het gebied van brandbeveiliging voor woningen en bedrijven, kunt u Braas Elektro vragen om een betrouwbare brandmeldinstallatie. Onze brandbeveiligingssystemen voldoen aan alle veiligheidseisen en worden door ons regelmatig gecontroleerd en onderhouden. Zo weet u zeker dat uw woning of pand goed beveiligd is tegen brand.

Onze veiligheidssystemen

Om uw woning of bedrijf op diverse punten veiliger te maken, kunnen wij u naast brandbeveiliging ook helpen met een alarmsysteem of camerabewaking, om ongewenste bezoekers buiten de deur te houden of gelijk te kunnen registreren. Wij geven graag maatwerk advies om uw huis of bedrijf goed te beveiligen.

Brandbeveiliging nodig?

Wilt u graag weten welke brandmeldinstallatie voor uw huis, bedrijf of kantoor geschikt is? Doe hiervoor gelijk een aanvraag dan lopen wij binnenkort alle mogelijkheden met u door.

"Met brandbeveiliging van Braas Elektro zit u altijd veilig"

Neem direct contact met ons op!
Braas Elektro 35 Jaar
Braas Elektro 35 Jaar

Braas bestaat 35 jaar en dat vieren wij!! Vrijdag 28 juli zijn we met z'n allen erop uit gegaan voor een dikke 24-uur vermaak, eten...

Peter jubileum 30 jaar!
Peter jubileum 30 jaar!

Onze gewaardeerde collega Peter Ravenek is vandaag 30 jaar in dienst! Vanmorgen de dag gestart met taart!