Maatwerkinstallaties
Storing melden? T0228 - 562 300

Comfortinstallateur Braas Elektro

Als comfortinstallateur verrichten wij ook diverse diensten om het comfortniveau in uw woning te verhogen. Met ons lidmaatschap bij de UNETO-VNI en met de juiste papieren en opleiding, kunnen wij u van maatwerkgericht advies voorzien. Braas Elektro is gespecialiseerd in het aanbieden van elektrotechnische oplossingen om diverse installaties en apparatuur in uw huis te moderniseren en waar nodig aan te passen.

Comfortinstallateur regio Noord Holland, West-Friesland

Braas Elektro heeft zich mede gespecialiseerd als comfortinstallateur voor de regio Hoorn en omstreken. Hiervoor geven wij gericht advies over comfortabel, duurzaam en leeftijdsbestendig wonen en leven. Dit kan de veiligheid en zelfredzaamheid van ouderen bevorderen, waardoor zij langer in hun eigen woning kunnen blijven wonen.Naast het geven van advies over energiezuinig en comfortabel wonen, kunnen wij als comfortinstallateur ook alle gewenste elektrotechnische toepassingen in uw huis installeren.

Langer zelfstanding wonen

Bent u 55+ en wilt u graag langer zelfstandig wonen, dan kan Braas Elektro kijken hoe wij uw woning hiervoor kunnen klaarmaken. Wij hebben een goed inzicht in de mogelijkheden van diverse elektrotechnische oplossingen.Door ons netwerk van contacten van deelnemende partijen in de zorg, kunnen wij samen met u bekijken welke installatiewerkzaamheden wij bij u thuis kunnen uitvoeren. U wilt natuurlijk ook graag langer zelfstandig wonen toch?

Uw eigen comfortinstallateur voor praktische zorgoplossingen

Met oog op de bezuinigingen in de zorg, wil de politiek dat ouderen steeds langer zelfstandig blijven wonen. Mantelzorg kunnen verlenen is hierbij dan ook steeds belangrijker geworden.Als comfortinstallateur gaan wij graag met u in gesprek om te bepalen wat u nodig heeft om zo lang mogelijk veilig, comfortabel en zelfstandig in uw eigen huis te blijven wonen. Daarbij kijken wij naar de aanpassingen die nodig zijn en die aansluiten bij uw situatie en wensen.

Domotica biedt bijvoorbeeld ook een centraal alarmsysteem voor ouderen met een speciale paniekknop, zodat er gelijk hulp ingeschakeld kan worden.

Welke aanpassingen kan Braas Elektro uitvoeren?

  • Het aanpassen van verlichting en lichtinstallaties
  • Woning op afstand beheren met een domoticasysteem
  • Een intercomtoestel installeren
  • Het aanleggen van een alarmsysteem
  • Het huis op afstand bewaken met camerabewaking
  • Het aanleggen van een beveiligingssysteem
  • Beveiligde stopcontacten aanleggen

Braas Elektro is ingeschreven in het register van Comfort Installateurs van Uneto-VNI. Wij kunnen op het gebied van comfort en veiligheid daarom zorg dragen voor de uitvoering van benodigde elektrotechnische aanpassingen in en rondom uw woning.

Wilt u ons als comfort installateur inschakelen?

Wilt u graag een goed advies en de mogelijkheden van diverse maatwerkoplossingen met ons bespreken? Doe hiervoor een aanvraag en dan maken wij binnenkort een afspraak met u om alles door te nemen.

"Lang en onbezorgd genieten van uw oude dag in uw eigen huis"

Weissensee
Weissensee

Dit jaar heeft team Braas weer op de Weissensee de alternatieve elfstedentocht voltooid!

3D Impressies
3D Impressies

Bij architectenbureau B+B hebben wij twee 3D impressies van het kantoor gemaakt. Op deze manier kreeg het bureau een goede indruk welke armaturen goed in...

Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf

Wist je dat: Braas al jaren een erkend leerbedrijf is. Braas heeft al veel succesvolle elektromonteurs een zetje in de rug mogen geven voor de...