Maatwerkinstallaties
Storing melden? T0228 - 562 300

Huisautomatisering met Domotica

Met huisautomatisering of Home Domotica kunt u bij ons een keuze maken uit een Domotica systeem dat tegemoet komt aan uw wensen en eisen voor meer comfort in uw huis. Domotica in huis is de laatste jaren echt in opkomst en Braas Elektro kan u hier gericht advies over geven. De mogelijkheden van huisautomatisering zijn groter dan u denkt!

Home Domotica dat past bij uw wensen

Home Domotica kan op verschillende manieren het comfort van wonen en leven verhogen. Met de nieuwste technologieën op dit gebied zijn de mogelijkheden oneindig. Steeds meer mensen willen kijken naar de mogelijkheden van huisautomatisering, zodat diverse apparatuur bijvoorbeeld op afstand te bedienen zijn, ook als u niet thuis bent. Ideaal als u wilt dat uw verlichting automatisch aangaat op een bepaald tijdstip of dat uw alarminstallatie aanslaat op het moment dat u weg gaat. Allemaal zaken die met Home Domotica ingesteld kunnen worden.

Huisautomatisering voor beveiliging

Gezien de toename van criminaliteit wilt u natuurlijk uw huis en eigendommen goed beveiligen. Braas Elektro heeft hiervoor verschillende beveiligingssystemen die aan Domotica gekoppeld kunnen worden. Zo kunt u ook op vakantie of op het werk uw huis in de gaten houden en doen een alarmsysteem of camerabewaking de rest.

Huisautomatisering met een uniek Domotica systeem

Een Domotica systeem maakt door de toepassing van elektronica huisautomatisering veelzijdiger dan ooit. Naast verlichting, comfort verhoging en zonwering, kunt u ook denken aan brandbeveiliging  of een andere alarminstallatie. Een Domotica systeem is namelijk goed toepasbaar op verschillende van onze beveiligingssystemen.

Domotica in huis maakt mantelzorg mogelijk

Home Domotica wordt ook steeds meer gebruikt voor het kunnen verlenen van mantelzorg op afstand. U leest hier meer over op onze pagina comfortinstallateur.

Huisautomatisering en de voordelen

  • Een hoger comfort en gebruiksgemak van apparatuur
  • Een hogere duurzaamheid van diverse apparaten
  • Met een bedieningspaneel of mobiel controle over uw hele huis
  • U kunt waar u ook bent uw huis monitoren en beheren
  • Na een dag werken binnenkomen in een warm en verlicht huis

Meer weten over Home Domotica?


Wilt u meer weten over Home Domotica en huisautomatisering voor uw woning? Doe gelijk een aanvraag dan spreken wij dit binnenkort graag met u door!

"Met huisautomatisering brengt u comfort en gebruiksgemak in huis”

Weissensee
Weissensee

Dit jaar heeft team Braas weer op de Weissensee de alternatieve elfstedentocht voltooid!

3D Impressies
3D Impressies

Bij architectenbureau B+B hebben wij twee 3D impressies van het kantoor gemaakt. Op deze manier kreeg het bureau een goede indruk welke armaturen goed in...

Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf

Wist je dat: Braas al jaren een erkend leerbedrijf is. Braas heeft al veel succesvolle elektromonteurs een zetje in de rug mogen geven voor de...