Maatwerkinstallaties
Storing melden? T0228 - 562 300

Elektrotechniek

Braas Elektro is een elektrotechnisch installatiebedrijf in Zwaagdijk en voert divers installatiewerk uit in de regio Hoorn, Wevershoof, Hoogkarspel, Bovenkarpsel, Wognum, Enkhuizen en andere plaatsen in Noord Holland.

Elektrotechnisch installatiebedrijf nodig?

Bent u op zoek naar een elektrotechnisch installatiebedrijf in de regio Hoorn die u kan adviseren en helpen met elektriciteit aanleggen, eenbeveiligingssysteem in uw kantoor of huis? Of wilt u energiezuinige verlichting aanleggen? De kernactiviteiten van Braas Elektro zijn het aanleggen van elektrotechnische installaties in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om het aanbrengen van bekabeling of een stroomstoring verhelpen, onze technische toppers staan voor u klaar om u verder te helpen.

Elektrotechnische installaties

Alle elektrotechnische installaties van Braas Elektro voldoen uiteraard aan de normen, voorschriften en eisen die aan de installaties en gebruikt materiaal gesteld worden. Wij houden ons dagelijks bezig met het adviseren, installeren en onderhouden van diverse soorten elektrotechniek,  van een brandbeveiliging tot een domoticasysteem. Met onze brede kennis en werkervaring binnen de elektrotechniek, onderhouden en controleren wij ook de elektra in huis, zodat u zeker bent van een goede werking en veiligheid van uw verlichting, apparatuur en installaties.

Elektricien of installateur regio hoorn

Zoekt u een erkende installateur of elektricien in regio Hoorn op het gebied van elektriciteit en elektrotechniek? Wij hebben als elektrotechnisch bedrijf jarenlange ervaring met het aanleggen, onderhouden en controleren van elektra. U kunt ons onder meer vragen om u te helpen bij het installeren van binnen- of buitenverlichting, een groepenkast uitbreiden, schakelmateriaal, bedrading vervangen of het aanleggen van stopcontacten en lichtknoppen. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Naast het elektrotechnisch installatiewerk zijn wij ook uw comfortinstallateur.

Als totaalinstallateur in de elektrotechniek vindt u bij ons alles onder één dak en dat werkt wel zo snel en makkelijk.

Braas elektro voor kleine en grote klussen

Bij Braas Elektro heeft u maar één partij nodig voor al uw elektrotechnisch installatiewerk. Ons team bestaat uit zeer deskundige en ervaren installateurs en elektriciens die uw werkzaamheden professioneel, keurig en veilig van A tot Z uitvoeren. Indien het om een kleine klus gaat kunnen wij u gelijk een prijs geven. Bij grotere opdrachten kunnen wij een offerte op maat maken. Wij concentreren ons voornamelijk op de regio Noord Holland, maar wij rijden ook gerust wat kilometers verder als u toch graag wilt dat juist Braas Elektro uw klus uitvoert.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u een probleem, vraag of klus die u graag bij ons neer wilt leggen zodat wij u daar verder mee kunnen helpen? Doe gelijk een aanvraag of bel ons, zodat wij desgewenst meteen een afspraak kunnen maken.

"Voor elektrotechnisch installatiewerk in Noord Holland rijden wij de auto voor"

Weissensee
Weissensee

Dit jaar heeft team Braas weer op de Weissensee de alternatieve elfstedentocht voltooid!

3D Impressies
3D Impressies

Bij architectenbureau B+B hebben wij twee 3D impressies van het kantoor gemaakt. Op deze manier kreeg het bureau een goede indruk welke armaturen goed in...

Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf

Wist je dat: Braas al jaren een erkend leerbedrijf is. Braas heeft al veel succesvolle elektromonteurs een zetje in de rug mogen geven voor de...