Maatwerkinstallaties
Storing melden? T0228 - 562 300

Laadpalen voor elektrische auto opladen

Braas Elektro levert en installeert laadpalen voor het opladen van elektrische auto’s. Elektrisch rijden is in de laatste tijd steeds grotere vormen aan gaan nemen. De verwachting is ook dat steeds meer autobezitters de komende jaren zullen overstappen naar een elektrische auto. Dan is het wel handig dat er genoeg oplaadpalen in de buurt zijn.

Oplaadpunten regio Hoorn en Noord Holland

Braas Elektro installeert ook oplaadpunten of laadpalen bij bedrijven in de regio Hoorn of andere plaatsen in Noord Holland. Als elektrotechnisch installateur kunnen wij meerdere laadpalen installeren op parkeerterreinen of bij grote of kleine kantoorcomplexen. Ook leggen wij oplaadpunten aan in opdracht voor gemeentes in de regio. Elektrische auto opladen wordt dan ook voor de buurtbewoners mogelijk.

Laadpalen bij bedrijven en parkeerterreinen

Met oog op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, is het een goed initiatief om één of meer laadpalen bij uw bedrijf te laten aanleggen. Voor uw eigen personeel, klanten of bezoekers die elektrisch auto rijden, moet het opladen van hun auto bij uw bedrijf natuurlijk mogelijk zijn. De mogelijkheid voor elektrische auto opladen is dan een service die u mede uit oogpunt van MVO aan uw personeel verleend.

Ook zijn er steeds meer centrale gelegenheden, hotels, restaurants en parkeergarages die oplaadpunten installeren. Handig voor autobezitters die hun auto daar tijdelijk parkeren en hun elektrische auto willen opladen.

Oplaadpalen bij uw eigen huis plaatsen

Heeft u recent een elektrische auto gekocht of gaat u binnenkort een elektrische auto kopen, dan heeft u natuurlijk ook een oplaadpaal thuis nodig. U kunt uw auto dan  ’s nachts opladen en uw elektrische auto is de volgende dag klaar om weg te rijden. Braas Elektro levert en installeert ook oplaadpalen bij mensen thuis. Heeft u hier interesse in, dan kunt u gelijk een aanvraag indienen onderaan de pagina.

Hoe snel is een elektrische auto opgeladen?

Hoe snel een elektrische auto opgeladen is, hangt er grotendeels van af hoe leeg de accu is. Bij een laadpaal thuis en een 220-V aansluiting, duurt het opladen ongeveer 6 tot 8 uur. Bij een centraal gelegen oplaadpunt vaak één tot twee uur. Langs de snelweg zijn er nog snellere laadpalen en kunt u uw auto in 30 minuten opladen. Het snel opladen van een elektrische auto hangt echter wel van het type auto en de kwaliteit van de accu af.

Oplaadpaal elektrische auto nodig?

Heeft u één of meerdere laadpalen nodig? Vraag gelijk meer informatie aan en wij kunnen u alle mogelijkheden uitleggen en desgewenst een offerte sturen.

"Met genoeg oplaadpalen in de buurt kunt u altijd uw auto elektrisch opladen"

Weissensee
Weissensee

Dit jaar heeft team Braas weer op de Weissensee de alternatieve elfstedentocht voltooid!

3D Impressies
3D Impressies

Bij architectenbureau B+B hebben wij twee 3D impressies van het kantoor gemaakt. Op deze manier kreeg het bureau een goede indruk welke armaturen goed in...

Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf

Wist je dat: Braas al jaren een erkend leerbedrijf is. Braas heeft al veel succesvolle elektromonteurs een zetje in de rug mogen geven voor de...