Maatwerkinstallaties
Storing melden? T0228 - 562 300

Telefoonaansluiting aanleggen

Heeft u een telefoonaansluiting nodig, is dit in uw woning of bedrijfspand nog niet geregeld of werkt deze niet goed? Telefonie is ook een onderdeel van ons dienstenpakket. Een vaste telefoon vinden de meeste mensen nog steeds prettig. Werkt u bijvoorbeeld vanuit huis en heeft u een tweede telefoonaansluiting nodig in een naaste werkruimte, losstaand kantoor of omgebouwde schuur? Braas Elektro legt hiervoor de juiste bekabeling.

telefoonaansluiting voor vaste telefonie

Belt u liever niet met een mobiele telefoon en hecht u waarde aan een vast telefoonnummer? Indien hiervoor een telefoonaansluiting gemaakt moet worden, kunt u gelijk contact met ons opnemen en wij leggen de bekabeling voor een vaste telefoonaansluiting aan. Bij onstabiele mobiele netwerken, geeft een vaste telefoonaansluiting altijd de zekerheid dat u kunt bellen met uw vaste telefoon.

telefoon aansluiten is snel geregeld

Een telefoon aansluiten kan Braas Elektro zo voor u regelen. Indien u ons belt maken wij op korte termijn een afspraak en nemen het benodigd materiaal mee. Indien u een nieuwe telefoonaansluiting wilt binnen uw bedrijfspand, kantoor of werkruimte voor zakelijke telefonie, kunnen wij dit in orde maken. Heeft u bijvoorbeeld een nieuw pand waar nog geen telefoonaansluiting is, kunnen wij hiervoor de bekabeling aanleggen. Desgewenst leggen wij tegelijkertijd ook een netwerkkabel en bent u gelijk klaar.

Zelf uw telefoonaansluiting aanleggen?

Bent u een handige en technische doe-het-zelver die zelf een telefoonaansluiting wil aanleggen, maar u beschikt niet over het juiste materiaal? Kom gerust langs bij onze doe-het-zelf-shop in Zwaagdijk en u kunt dit bij ons kopen. Daarbij krijgt u van ons het advies hoe u dit zelf kunt doen. Mocht u er niet uitkomen, dan helpen wij u graag. Als expert op het gebied van elektrotechniek, zijn wij tevens de elektro adviseur voor doe-het-zelvers.

telefoonaansluiting aanvragen?

Heeft u een telefoonaansluiting nodig? Doe gelijk een aanvraag en wij kunnen dit voor u regelen.

"Met een vaste telefoonaansluiting belt u ook goedkoper dan mobiel bellen"

Weissensee
Weissensee

Dit jaar heeft team Braas weer op de Weissensee de alternatieve elfstedentocht voltooid!

3D Impressies
3D Impressies

Bij architectenbureau B+B hebben wij twee 3D impressies van het kantoor gemaakt. Op deze manier kreeg het bureau een goede indruk welke armaturen goed in...

Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf

Wist je dat: Braas al jaren een erkend leerbedrijf is. Braas heeft al veel succesvolle elektromonteurs een zetje in de rug mogen geven voor de...