Maatwerkinstallaties
Storing melden? T0228 - 562 300

Verlichting

verlichting en elektriciteit aanleggen

Zoekt u een goede elektricien in regio Hoorn, West Friesland of Noord Holland en het liefst één bij u in de buurt? Met onze jarenlange ervaring in de elektrotechniek, kunnen wij elektriciteit aanleggen, verlichting aanbrengen, rookmelders plaatsen en beveiligingssystemen regelen in huis of voor op uw bedrijf. U noemt het en wij leveren en installeren het.

wij hebben het in huis

Braas Elektro kunt u vragen voor binnenverlichting, buitenverlichting, een volledig nieuw electriciteitsnetwerk, een telefoonaansluitingof een alarmsysteem. Voor elke kleine of grote klus waar u een elektricien of elektrotechnisch installateur voor nodig heeft, komen wij langs, nemen het juiste materiaal en gereedschap mee en maken het voor u. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en weet u zeker dat alles veilig is aangelegd en aangesloten.

Energiezuinige verlichting aanleggen?

Natuurlijk spreekt iedereen tegenwoordig over energiezuinige verlichting in teken van duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en kostenbesparing. Wilt u weten hoe u kunt besparen op uw verlichting of wilt u energiezuinige verlichting of Led verlichting aanleggen? Braas Elektro is gespecialiseerd in verlichting en kan u hierover een goed advies geven. Wij hebben diverse soorten verlichting op voorraad, die wij rechtstreeks uit ons magazijn kunnen leveren. Waar nodig kunnen wij vooraf de voorbereidingen van elektriciteit aanleggen.

elektriciteit aansluiten: u kunt het niet zelf?

Wij geven toe, zelf elektriciteit aanleggen is niet altijd gemakkelijk als u er weinig of geen verstand van heeft. om storingen en onveilige situaties te voorkomen, kunt u het beste ons om advies vragen. Als adviseur elektrotechniek leggen wij ook graag uit wat u het beste kunt doen of juist moet laten. Durft u het niet zelf aan? Bel ons gelijk dan komen wij naar u toe voor een netwerkkabel aanleggen, de groepenkast uitbreiden of meer stopcontacten aanbrengen in uw woonkamer, thuiswerkplek of bij u op kantoor.

U bent in huis aan het klussen?

Bent u een echte doe-het-zelver en zoekt u alleen het juiste materiaal voor een klusje? In onze doe-het-zelf shop kunt u het benodigde materiaal rechtstreeks bij ons weghalen en ons advies krijgt u er gratis bij!

de juiste elektricien bij u thuis?

Denkt u nu van: "Braas Elektro kan mij helpen", dan kunt u gelijk een offerte aanvragen zodat wij snel contact met u kunnen opnemen!

"Altijd de juiste elektricien of installateur om de klus te klaren"

Neem direct contact met ons op!
Kerstvakantie
Kerstvakantie

Van zaterdag 21 december tot en met zondag 5 januari zijn wij gesloten. Op maandag 6 januari zijn wij u graag weer van dienst. Wij wensen u mooie...

Het 1e IW-huwelijk is een feit!
Het 1e IW-huwelijk is een feit!

Door het toenemend aantal vrouwen in de branche, krijgen wij te maken met nieuwe ontwikkelingen. Namelijk dat het 1eIW huwelijk een feit gaat worden. Ten...

Bouwvak vakantie 2019
Bouwvak vakantie 2019

Ook Braas gaat er vanaf 25 juli een paar weken even tussenuit. Vanaf 26 augustus staan wij weer volop voor u klaar! Wij wensen iedereen een hele...

Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf

Wist je dat: Braas al jaren een erkend leerbedrijf is. Braas heeft al veel succesvolle elektromonteurs een zetje in de rug mogen geven voor de...