Maatwerkinstallaties
Storing melden? T0228 - 562 300

Zonnepanelen kopen?

Braas Elektro kan ook zonnepanelen op uw dak aanbrengen. Met oog op duurzame energie is de vraag naar zonnepanelen steeds verder toegenomen. In het West-Friese landschap zien wij deze dan ook op steeds meer daken. Met zonnepanelen maakt u optimaal gebruik van zonne-energie.

Hoe werken zonnepanelen voor duurzame energie?

Een zonnepaneel zet zonne-energie om in elektriciteit. De zonne-energie die door de zonnepanelen wordt opgevangen, wordt duurzame energie genoemd. De opgewekte stroom kan aan het lichtnet geleverd worden, (netgekoppeld systeem) in accu's (voor verlichting) of voor andere doeleinden gebruikt worden. Zonnepanelen voor huishoudens worden vaak aan het elektriciteitsnet gekoppeld. Met zonnepanelen plaatsen kunt u kosten besparen op uw energierekening.

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen is steeds aantrekkelijker geworden. Veel installatiebedrijven merken een steeds grotere vraag naar zonnepanelen. Braas Elektro adviseert, levert en plaatst ook zonnepanelen in heel Noord Holland. Wij werken hiervoor uitsluitend met zeer hoogwaardige zonnepanelen, zodat u alleen de beste kwaliteit krijgt en blijvend minder energiekosten betaald. Daarbij leggen wij ook de bekabeling aan en werken deze netjes weg.

De beste zonnepanelen: kies wel de juiste kwaliteit

Steeds meer huishoudens gaan over op duurzame energie. Wij kiezen alleen voor de beste zonnepanelen en adviseren u hier graag over. Het is natuurlijk niet een goedkope investering, maar wel een die zichzelf binnen een paar jaar terugverdient. Door de technologische ontwikkelingen die niet stil staan, kunt u met zonnepanelen een steeds hoger rendement behalen. Daarnaast blijven de prijzen van zonnepanelen dalen, zodat steeds meer mensen zonnepanelen kopen.

Meer weten over zonnepanelen voor uw huis?

Wilt u meer weten over de beste zonnepanelen voor uw huis? Doe gerust een vrijblijvende aanvraag dan leggen wij u graag alle mogelijkheden uit.

"Met zonnepanelen kunt u meer besparen op uw energierekening"

Weissensee
Weissensee

Dit jaar heeft team Braas weer op de Weissensee de alternatieve elfstedentocht voltooid!

3D Impressies
3D Impressies

Bij architectenbureau B+B hebben wij twee 3D impressies van het kantoor gemaakt. Op deze manier kreeg het bureau een goede indruk welke armaturen goed in...

Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf

Wist je dat: Braas al jaren een erkend leerbedrijf is. Braas heeft al veel succesvolle elektromonteurs een zetje in de rug mogen geven voor de...