Maatwerkinstallaties
Storing melden? T0228 - 562 300

Alarmsysteem, alarminstallatie of inbraakalarm

Braas Elektro levert een alarminstallatie, inbraakalarm of alarmsysteem bij zowel particulieren als bedrijven in Noord Holland. Een inbraakalarm kan op verschillende manieren indringers afschrikken; door middel van felle flitslichten, sirenes, en/of directe doormelding naar de politie, brandweer of een beveiligingsbedrijf.

Een alarminstallatie houdt inbrekers buiten de deur

Een alarminstallatie is voor de veiligheid van uw huis, bedrijfspand of terrein erg belangrijk. Een goed alarmsysteem geeft een preventieve werking, waarbij een mogelijke inbraakpoging teniet wordt gedaan. Een inbreker kijkt wel uit zodra hij ziet of merkt dat uw huis of bedrijfspand goed is beveiligd met een zichtbaar alarmsysteem. Indien toch de beveiligingszone wordt betreden, zal het alarm in werking gaan en bijvoorbeeld een luid alarmsignaal geven. Ook kan de inbreker door een bewakingscamera op film worden gezet.

Alarmsysteem woning met huisalarm

Voor een alarmsysteem voor uw woning, wordt vaak een huisalarm gebruikt dat eenvoudig zelf te bedienen is. U moet er zelf tenslotte ook goed mee overweg kunnen. Braas Elektro kan een alarminstallatie bij u aanleggen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als u uw wensen aan ons doorgeeft, kunnen wij een goed beveiligingsadvies met een passend alarmsysteem aanbieden. Dit is mede afhankelijk van welke ruimte(s) u wilt beveiligen. Wij kunnen zowel voor binnen als buiten een alarmsysteem voor uw woning installeren.

Alarminstallatie voor bedrijven

Een betrouwbare alarminstallatie is een must om uw bedrijfspand, goederen en inboedel goed te kunnen bewaken. Braas Elektro levert een alarminstallatie voor bedrijven die modern en gebruiksvriendelijk is, zodat u en uw medewerkers deze makkelijk zelf kunnen bedienen. Daarnaast kunnen wij ook brandbeveiliging aanleggen in teken van brandpreventie.

De voordelen van een alarmsystyeem van Braas Elektro

  • Uw huis of bedrijf 24 uur per dag beveiligd tegen inbrekers en overvallers
  • Aanvullende camerabewaking tegen diefstal en fraude
  • Mogelijkheden om het alarmsysteem uit te breiden
  • Maatwerkadvies dat bij uw behoefte en wensen past
  • Vakkundige montage, service en onderhoud van alarmsystemen
  • Europees keurmerk en gegarandeerde hoge kwaliteit

Braas Elektro draagt graag bij aan woonhuisbeveiliging en bedrijfsbeveiliging en geeft u altijd een maatwerk advies over een alarmsysteem dat bij uw wensen past.

Alarminstallatie aanvragen?

Wilt u meer weten over een alarminstallatie voor uw bedrijf, kantoor of een alarmsysteem voor uw woning? Hieronder kunt u gelijk een informatieverzoek doen. Wij leggen u dan graag uit welk alarmsysteem aansluit bij uw behoefte.

"Beveilig uw huis of bedrijf met een betrouwbaar alarmsysteem"

Weissensee
Weissensee

Dit jaar heeft team Braas weer op de Weissensee de alternatieve elfstedentocht voltooid!

3D Impressies
3D Impressies

Bij architectenbureau B+B hebben wij twee 3D impressies van het kantoor gemaakt. Op deze manier kreeg het bureau een goede indruk welke armaturen goed in...

Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf

Wist je dat: Braas al jaren een erkend leerbedrijf is. Braas heeft al veel succesvolle elektromonteurs een zetje in de rug mogen geven voor de...