Maatwerkinstallaties
Storing melden? T0228 - 562 300

Doe het zelf shop regio Hoorn

Bent u een echte doe-het-zelf klusser die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Veel mannen en vrouwen mogen graag in huis klussen, kleine reparaties uitvoeren of apparatuur vervangen of vernieuwen. Bij Braas Elektro bieden wij de doe-het-zelvers de mogelijkheid om benodigd materiaal uit onze doe-het-zelf shop weg te halen.

Doe het zelf klussen: met een beetje hulp van Braas Elektro

Om kosten te besparen en omdat het leuk is, gaan steeds meer mensen zelf in huis klussen. Natuurlijk kunt als doe-het-zelf klusser veel zelf doen, maar soms is het wel handig dat u iemand heeft die u net even op weg kan helpen. Braas Elektro staat er om bekend dat wij met onze klanten meedenken. Wij geven u dan ook graag advies bij de werkzaamheden die u zelf in uw huis wilt verrichten. Komt u er niet helemaal uit? Gewoon even bellen en wij kunnen kijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Waarvoor kunt u bij onze doe-het-zelf shop terecht?

Met onze specialisatie in de elektrotechniek hebben wij zelf ook divers installatie materiaal, verlichting, bedrading, kabels en aanverwante benodigdheden in huis. Deze kunt u rechtstreeks in onze doe-het-zelf shop kopen. Wel zo handig als u met een klus bezig bent en toch graag wat advies wilt inwinnen van een installatie expert. Wij hebben ruim voldoende materiaal en apparatuur op voorraad. Dus voor tips, advies en benodigd materiaal komt u gewoon naar Braas Elektro in Zwaagdijk!

Uw eigen huis verbouwen of renoveren?

Gaat u uw eigen huis verbouwen of wilt u deze renoveren? Wellicht is het verstandig om ook eens een afspraak met Braas Elektro te maken. Samen kunnen wij kijken wat er nodig is aan elektriciteit, nieuwe elektrotechnische apparatuur of een domoticasysteem. Ook als er bijvoorbeeld meer stroomkabels, een netwerkkabel of nieuwe stopcontacten moeten komen. Weet u dat er tegenwoordig diverse nieuwe mogelijkheden zijn voor huisautomatisering? Best interessant om dat eens samen door te nemen bij de verbouwing van uw huis.

Doe het zelf of toch een beetje hulp van ons?

Bent en blijft u een doe-het-zelver maar besteedt u een grotere klus liever aan ons uit? Alles is mogelijk en bespreekbaar. Neem gewoon contact met ons op, want of het nu om een kleine klus gaat of de complete verbouwing van uw huis, samen kunnen we vast meer! 

"Doe het zelf of samen met Braas Elektro bij kleine en grote klussen"

Weissensee
Weissensee

Dit jaar heeft team Braas weer op de Weissensee de alternatieve elfstedentocht voltooid!

3D Impressies
3D Impressies

Bij architectenbureau B+B hebben wij twee 3D impressies van het kantoor gemaakt. Op deze manier kreeg het bureau een goede indruk welke armaturen goed in...

Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf

Wist je dat: Braas al jaren een erkend leerbedrijf is. Braas heeft al veel succesvolle elektromonteurs een zetje in de rug mogen geven voor de...