Maatwerkinstallaties
Storing melden? T0228 - 562 300

Domotica

Braas Elektro is leverancier en installateur van Domotica systemen. Door de snel opvolgende ontwikkelingen op het gebied van duurzame techniek, behoefte aan comfort en meer gebruiksgemak, is de vraag naar Domotica steeds groter geworden.

Wat is domotica?

Domotica is een combinatie van technologie en aanvullende diensten, om de kwaliteit van wonen en leven te verhogen. Met het aanleggen van een Domotica systeem, verhoogt u het comfort, die Braas Elektro door simpele technologische toepassingen in uw huis of op kantoor kan aanbrengen. Met een Domotica systeem kunt u bijvoorbeeld automatisch uw verwarming, verlichting of beveiliging regelen. Hoe leuk is dat?

Kijk ook bij huisautomatisering voor meer informatie over Domotica in uw huis.

Hoe werkt een domotica systeem?

Een Domotica systeem wordt op verschillende manieren gebruikt. Bijvoorbeeld met verlichting die aan gaat als u een (bad)kamer of ruimte binnenloopt, een alarmsysteem dat aanslaat via een bewegings- of geluidsdetector of zonneschermen die automatisch naar beneden gaan als de zon fel schijnt. Domotica biedt veel mogelijkheden voor comfort en gebruiksgemak. Met de eNetApp kunt u zelfs uw smartphone als afstandsbediening gebruiken om Domotica te bedienen. Superhandig toch?

Domotica aanleggen bij bedrijven

Wilt u als bedrijf alle mogelijkheden van Domotica met ons doorlopen? Ook voor zakelijke doeleinden kunt u met een Domotica veel meer gemak en comfort ervaren. Met onze diepe kennis van elektrotechniek en installatietechniek, kennen wij veel Domotica systemen. Leg gerust uw behoefte en wensen aan ons voor en wij kunnen samen bekijken welk Domotica systeem wij binnen uw bedrijf kunnen aanleggen.

Braas Elektro is ook comfortinstallateuren is aangesloten bij de Uneto-VNI. Hierdoor zijn wij in staat om uw huis voor te bereiden op de toekomst.

De voordelen van een Domotica systeem

Het aanleggen van een Domotica systeem biedt veel voordelen:

  • Hoge mate van comfort en duurzaamheid
  • Meer kunnen besparen op energiekosten
  • Uw huis of bedrijfspand op afstand monitoren en controleren
  • Controle over alle ruimtes met uw eigen bedieningspaneel of mobiel
  • Verlichting op afstand aan- en uitzetten in teken van inbraakpreventie
  • Uw energieverbruik bijhouden op uw smartphone

Domotica systeem aanvragen?

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden van een Domotica systeem voor uw huis, bedrijf of kantoor? Wij lichten alle voordelen graag persoonlijk toe.

"Met een Domotica systeem is uw huis of bedrijf op de toekomst voorbereid"

Neem direct contact met ons op!
Braas Elektro 35 Jaar
Braas Elektro 35 Jaar

Braas bestaat 35 jaar en dat vieren wij!! Vrijdag 28 juli zijn we met z'n allen erop uit gegaan voor een dikke 24-uur vermaak, eten...

Peter jubileum 30 jaar!
Peter jubileum 30 jaar!

Onze gewaardeerde collega Peter Ravenek is vandaag 30 jaar in dienst! Vanmorgen de dag gestart met taart!